HEMELVAARSTWEEKEND 

4 dagen genieten van de mooiste routes in West-Brabant

vertrek

Ook in 2023 is Conferentiecentrum “Bovendonk” ons Fietsvierdaagse centrum. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan centraal in dit historische gebouw. Bovendonk ligt in een zeer groene omgeving. In de mooie binnenplaats kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte. De ambiance van conferentiecentrum Bovendonk staat garant voor een aangenaam verblijf. Elke dag tussen 08.00 uur en 13.00 uur kunt u vanaf het Fietsvierdaagse centrum Bovendonk  starten. Hier is ook het eindpunt van de dagelijkse routes en daar kunt u nog lange tijd nagenieten van de routes op het gezellige binnenplein vol activiteiten.

Inschrijf- en vertrekadres:
Conferentiecentrum Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Parkeren auto's

Wij zullen hier tijdig de nieuwe parkeergelegenheden plaatsen voor 2023

Routes

Er zijn elke dag 4 routes uitgezet van ongeveer 25, 40, 60 en 100 km. met de mogelijkheid om tijdens de tocht op een andere afstand over te stappen. Elke route heeft voldoende rust- en controleposten, waar men gezellig even van gedachten kan wisselen en iets kan nuttigen.

U wordt op de controleposten en bij terugkomst regelmatig verrast  met  muziek, b.v. blaasbandjes. Er zijn ook  braderiefeesten in het dorp met op zaterdag en zondag een braderie. Ook is er tijdens onze Fietsvierdaagse een kermis in het dorp.

Al onze routes zijn tijdens de Fietsvierdaagse op GPS beschikbaar.
De 25 km. route is onze speciale gezinsafstand. Tijdens deze route worden uw kinderen aangenaam verrast.

Er staan tijdens de Fietsvierdaagse op het binnenterrein van ons Fietsvierdaagse Centrum speelkussens en er zijn tijdens deze vier dagen weer wisselende kinderactiviteiten. O.a. schminken, ballonnen en kinderspellen.

Donderdag

Meer info volgt

Vrijdag

Meer info volgt

Zaterdag

Meer info volgt

Zondag

Meer info volgt