R O U T E S

Er zijn elke dag 4 routes uitgezet van ongeveer 25, 40, 60 en 100 km. met de mogelijkheid om tijdens de tocht op een andere afstand over te stappen. Elke route heeft voldoende rust- en controleposten, waar men gezellig even van gedachten kan wisselen en iets kan nuttigen.

Al onze routes zijn tijdens onze fietsvierdaagse ook op GPS beschikbaar.

De 25 km. route is onze speciale gezinsafstand. Tijdens deze route worden uw kinderen aangenaam verrast.

Het thema voor 2018 is:

FIETSVIERDAAGSE HOEVEN FIETSPLEZIER VOOR GROOT EN KLEIN

Op donderdag 10 mei, de eerste dag, wordt de Halderberge route gefietst : De route gaat door of langs alle kernen die samen de gemeente Halderberge vormen nl. Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat, Bosschenhoofd en natuurlijk Hoeven. Kijk eens op www.hartelijkhalderberge.nl hoe mooi onze gemeente is. Als organisatie proberen we zoveel mogelijk om binnen de gemeentegrenzen te blijven. Uiteraard lukt dat niet overal. De routes van de 60 en 100 km gaan deze grenzen over en fietsen richting Dinteloord, Steenbergen en Vossemeer. Maar dat is niet erg want ook onze omliggende gemeenten zijn bijzonder mooi. Geniet deze dag ook van de vlakke polders, die vol staan met gewassen. Maar kijk ook naar de weiden waarin veel schapen, koeien en paarden zich te goed doen aan de malse gewassen die er weelderig groeien en bloeien. Aan het einde van de routes zullen de vele windmolens zeker opvallen.

                                                                                                                      Stempelplaatsen:

 

Op de tweede dag vrijdag 11 mei fietsen we de Baronie route. Op de 2de dag van onze fietsvierdaagse fietsen we vanaf het Fietsvierdaagse centrum Bovendonk richting de Pannenhoef. Een mooi natuurgebied tussen Sprundel, Etten-Leur en Rijsbergen. De 25 en 40 km gaat via het gebied van de Klappenberg naar de Zandspui. Tijdens de tocht ziet u zeker een aantal aspergevelden. Deze koningin van de groente bevindt zich in de vele zandruggen. Via Etten-Leur gaan we weer huiswaarts. De 60 en 100 km maken hun extra lus deze dag in het gebied ten zuiden van Breda en Zundert. De 60 km gaat via het fietspad langs de Mark in Belgie naar Meersel-Dreef. De 100 km zet verder koers naar Ulicoten en Baarle-Nassau/Baarle Hertog. De 100 km zal deze dag meerdere malen de grens tussen Nederland en België overschrijden.

 

Stempelplaatsen:

 

Op onze 3de dag 12 mei 2018 fietsen we de Beemden route.

Stempelplaatsen:

 

Op de slotdag zondag 13 mei fietsen we de route die naar onze uitzetter is vernoemd: de Piet Brans route.

 

Stempelplaatsen: